V.A.I.: "ontmoeten me: voor het plezier van samenzijn, om te chatten en leer ons kennen"

 

V.A.I.: “ontmoeten me: voor het plezier van samenzijn, om te chatten en leer ons kennen”

Gisteren, dinsdag, 19 januari 2016, via de kantoren van mecenaat Italuil in Brussel, heeft plaatsgevonden de tweede vergadering van het gezamenlijke initiatief met de vereniging V.A.I.: “ontmoeten me: voor het plezier van samenzijn, om te chatten en beter te leren kennen ons.” Een initiatief gewijd aan alle mijn landgenoten die willen besteden een middag samen om nieuwe vrienden te maken en plezier hebben. Deelnemers de noodzaak uitgedrukt en wil ontmoeten om te praten, wissel ideeën en dragers van hun behoeften.


Het evenement bijgewoond door de Voorzitter van comitis heer Raffaele Napolitano en de Voorzitter van de Dott.ssa van de V.A.I. Fiorella Cavaliere.

De vereniging V.A.I. (Italiaanse bijstand vrijwilligers) operating in België sinds 1988 om voort te zetten van zijn werk voor meer dan 20 jaar door het Italiaanse Rode Kruis; Maar ondanks de wedergeboorte als een assistent in een ziekenhuis, jarenlang heeft aanzienlijk uitgebreid haar interventie: u gebruikt de landgenoten die niet betalen van medische rekeningen: water, elektriciteit, schoolgeld en laatste tijd onderweg is aangevraagde voor voedselpakketten. Het moet vergeten dat de vrijwillige regeling volledig om te gaan is.

Bron: Facebook-pagina ITALUIL

ITALUIL (facebook) – GO België (facebook)

Lascia un commento

Pin It on Pinterest

Shares
Share This